Voor Kruidenliefhebbers wat is Soul?


 SOUL is samengesteld uit de zaden van verschillende geneeskrachtige kruiden

Ik geef hier beneden kort een beschrijving, van elk van deze kruiden en kom er later uitgebreider op terug

 

Black Cumin

ZWARTE KOMIJNZAAD

Zwarte komijn (ook bekend als zwart zaad, of nigella sativa) heeft een geschiedenis die meer dan 2500 jaar terug gaat, wat maakt dat dit ingrediënt kan worden beschouwd als een veilig plantenextract voor menselijke consumptie. Zwarte komijnzaad is een adaptogeen – wat betekent dat het is staat is de weerstand in het lichaam te verhogen, waardoor het beschermt tegen diverse gezondheidskwalen.

Klinische testen laten zien dat olie uit de zwarte komijn helpt om het bloedsuikerniveau en cholesterolgehalte binnen acceptabele grenzen te houden, tezamen met een aantal andere gezondheidsvoordelen, en wordt daarom gezien als één van de meest gezondheidsbevorderende kruiden die er zijn.*

Black Raspberry

ZWARTE FRAMBOOSZAAD

Zwarte frambooszaden bevatten antioxidantachtige phytonutrienten zoals ellagitannine en anthocyanine, welke krachtige antioxidanten zijn die veel lichaamsfuncties en een algemene goede gezondheid ondersteunen.*

Antioxidanten zoeken en vernietigen stoffen die de cellen beschadigen, vrije radicalen genoemd. Vrije radicalen komen van nature in het lichaam voor, of vanwege blootstelling aan giftige stoffen.

Hoewel ellagitannine te vinden is in de meeste bessen, bramen en frambozen e.d., bevat de zwarte framboos de meest krachtige.

Grape Seed

ZADEN VAN DE CHARDONNAY DRUIF

Het zaad van de druif bevat een overvloedige bron aan flavonoïden, genaamd proanthocyanide. Dit is belangrijk voor de gezondheid van de hersenen vanwege het effect van de vrije radicaal bestrijdende antioxidanten en van de collageenbescherming.*

Proanthocyaniden blijken een merkbare vertraging te bewerkstelligen bij het ontstaan van lipideperoxidatie, alsmede de chemische van vorming van ijzerdeeltjes te bevorderen. Vrije ijzerdeeltjes behoren tot de meest sterke veroorzakers van lipideperoxide, waterstofperoxide en de productie van hydroxyl radicalen, welke de gezondheid van het brein ondersteunen.

d-ribose

D-RIBOSE

D-Ribose is een vijf-koolstof suiker, te vinden in elke cel van ons lichaam, die gecombineerd met zuurstof en ATP (adenosine triphoshate) energie levert aan elke cel. Ribose is ook te vinden in RNA (ribonucleïnezuur), één van de belangrijkste informatiedragers van levende organismen.

Oxidatieve stress is de mate van beschadiging van cellen door vrije radicalen. Gelukkig is ons lichaam gewend dagelijks met dit probleem om te gaan. Echter, wanneer ons lichaam een abnormale toename van vrije radicalen ervaart door sporten, dagelijkse stress, overmatig roken, overtollig verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, etc., dan raakt ons lichaam vermoeid en wordt het minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om de cellen van energie te voorzien. Daarom moeten we D-Ribose aanvullen om het energiesysteem van onze cellen te regenereren.*

Vriendelijke groet

Theo Herbots

Ps. Wens U meer informatie omtrent deze kruiden, dan kan U terecht op de officiële website. Zeer belangrijk, het is momenteel nog niet bestelbaar via de site voor inwoners van België. Maar geen nood, er wordt aan gewerkt om het net als in Nederland waar het reeds vijf jaar op de markt is, spoedig ook bestelbaar te maken in België via de officiële website. Neem alvast eens een kijkje op de site en als U de producten toch wilt aanschaffen, bel me dan gerust 032497127049, of via contact in de menubalk van deze site.

Nu de link naar de officiële site 

25Bewegende pijl ➽➽KLIK HIER☚

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties

Het zou fijn zijn indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s